FUDBALERI CRVENE ZVEZDE POZVALI NAVIJAČE NA UTAKMICU PROTIV VOŽDOVCA: Vaša podrška je naša snaga! Vidimo se na Marakani!
Foto: Stefan Stojanović

besplatan ulaz

FUDBALERI CRVENE ZVEZDE POZVALI NAVIJAČE NA UTAKMICU PROTIV VOŽDOVCA: Vaša podrška je naša snaga! Vidimo se na Marakani!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde prolećni deo sezone otvaraju u subotu, utakmicom protiv Voždovca (16.30) na stadionu "Rajko Mitić".

Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Omri Glazer
foto: www.crvenazvezdafk.com

Uprava FK Crvena zvezda odlučila je da otvori kapije Marakane, pa će ulaz na utakmicu protiv Voždovca biti besplatan. Biće to lepa prilika za sve navijače da pozdrave ekipu i povratnika na mesto trenera Vladana Milojevića.

Crveno-beli u prolećne borbe ulaze sa bodom zaostatka u odnosu na lidera Superlige i najvećeg rivala Partizan.

Marketing tim prvaka Srbije pred start prolećnog dela sezone u Superligi napravio je promotivni video, gde su fudbaleri kratkim porukama pozvali navijače. To su uradili Omri Glazer, Jovan Šljivić, Uroš Sremčević, Aleksandar Dragović i Vladimir Lučić.

- Vaša podrška je naša snaga. Bez vas ostvarenje naših ciljeva nije moguće. Subota, 10. februar u 16.30, vidimo se na Marakani. Bodri Zvezdu protiv Voždovca – poručili su navijačima crveno-beli.

Kurir sport

01:40

Dragović posle utakmice protiv Monaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track