KLEKLA JE NA KOLENA I TAKO JE KRENULO: Uplakani Dani Alveš otkrio ŠOK detalje: Prva je počela!
Foto: Printscreen

SUĐENJE

KLEKLA JE NA KOLENA I TAKO JE KRENULO: Uplakani Dani Alveš otkrio ŠOK detalje: Prva je počela!

Fudbal -

Proslavljeni brazilski fudbaler Dani Alveš svedočio je na suđenju po optužbi za silovanje koju je protiv njega podnela jedna 23-godišnja devojka.

Podsetimo, Alves je optužen za seksualni napad na mladu ženu u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra. Ovaj 39-godišnjak se od 20. januara prošle godine nalazi u pritvorskom centru u blizini Barselone.

Suđenje Brazilcu počelo je u utorak 5. februara, a Alveš je u sredu pred sudom izneo svoju stranu priče.

On je priznao da je imao oralni odnos sa devojkom, ali da silovanja nije bilo.

Brazilac je uz suze opisao šta se sve dogodilo te nesrećne noći.

"Tog dana otišao sam sa prijateljima na ručak. Došli smo oko 14.30, dugo se nismo videli. Popili smo pet flaša vina i flašu viskija. Ja sam popio flašu i po vina i nekoliko čaša viskija. Kada smo napustili restoran otišli smo u Nubu i imali smo runde džina i tonika. Otišli smo tamo autom, vozio je Bruno jer ja nisam mogao zbog alkohola", kaže Alveš i dodaje:

"Iz Nube smo otišli u "Sutton" klub. Došli smo tamo oko 2.30 ujutru, ispratili su me do stola broj šest. Jedino tu je bio toalet. Bio sam čest gost kluba i uzimao sam taj sto kad god je bio dostupan. Počeli smo da pijemo i igramo".

Dani Alveš
foto: Printscreen

Tada su im se navodno priključile devojke.

"Prvo su nam prišle dve devojke i počele su da igraju sa nama. Zatim su pozvale još tri cure, devojku koja me optužuje i njene prijateljice. Uopšte im nije bilo neugodno. Razgovarali smo uz poštovanje, uveren sam da su znale ko sam".

On tvrdi da je devojka koja ga optužuje za silovanje prva inicirala odnos.

"Plesali smo, pričali, brzo smo se zbližili. Ssve mi je bila prisnija. Trljala je svoje intimne delove od moje. To je bio tipičan disko ples, malo perverzan. Ona je ta koja je počela da dira moje intimne delove", kaže Alveš i otkriva:

"Nakon plesa nisam insistirao da dođe u toalet. Odmah je pristala. Rekao sam joj da idem tamo, čekao sam prilično dugo i već sam mislio da neće doći i da to ne želi. Krenuo sam da izađem, a ona se pojavila na vratima".

Zatim je izneo svoju verziju priče kako je izgledao njihov intimni odnos.

"Klekla je na kolena i počela oralno da me zadovoljava. Skinuo sam pantalone i seo na WC šolju. Oralni s*ks je bilo sve što je uradila, a onda je pred kraj sela na moje noge i ja sam ejakulirao na njeno telo", kaže Alveš.

Dani Alveš
foto: Printscreen

Upakani Brazilac trdi da nije bilo nikakvog nasilja.

"Nisam je udario, nisam je bacio na pod jer nisam nasilan čovek. Nije mi rekla da ne želi s*ks. Nijednog momenta mi nije signalizirala da ne želi ništa sa mnom".

Kaže da nakon te noći nije video pomenutu devojku i njene prijateljice.

"Kada smo napustili klub, bio sam previše pijan, otiša sam kući i legao pored žene koja je već spavala. Ovo nisam odmah rekao jer sam mislio da bi mogla da mi oprosti", kaže Alveš.

Slavni fudbaler ističe da mu je ova optužba upropastila život.

"Vest da me terete za silovanje sam saznao iz medija. Svet mi se srušio. Uništili su me potpuno, svi računi su mi blokirani, kao i svi ugovori koje sam imao", otkriva Alveš.

Kurir sport/J.M./Sportsport

00:20

Brazil se provukao protiv Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track