NA STARTU - SPEKTAKL U BEOGRADU! Poznat raspored Srbije u Ligi nacija: Evo kada bi Džaka i Šaćiri trebalo da dođu u našu zemlju!
Foto: Starsport

sve je jasno

NA STARTU - SPEKTAKL U BEOGRADU! Poznat raspored Srbije u Ligi nacija: Evo kada bi Džaka i Šaćiri trebalo da dođu u našu zemlju!

Fudbal -

Srbija je na žrebu Lige nacija dobila vrlo tešku grupu, ali to je sve normalno kada se takmičite u najjačoj "A" Diviziji. Nema lakih rivala, posebno kada ste u poslednjem šeširu, tako da su kuglice na žrebu odlučile da naši rivali na jesen budu Španija, Danska i Švajcarska, a reakcija Dragana Stojkovića i njegovih saradnika dovoljno je govorila šta misle o tome.

Ipak, Piksi je posle žreba u Parizu poručio da se nikoga ne plaši i da jedva čeka ove utakmice, a sada je UEFA objavila i raspored takmičenja koji je izuzetno bitan. Takmičenje će se igrati u jesenjim mesecima 2024. godine, a već znamo da ćemo prvo na svom terenu 5. septembra dočekati Španiju, jednu od najboljih reprezentacija sveta. Važno je napomenuti da Švajcarska, naš "moderni rival", dolazi u Beograd 12. oktobra, pa ćemo videti da li će tada i Granit Džaka i Đerdan Šaćiri doći u Srbiju. Evo i kompletnog rasporeda Srbije u Ligi nacija.

Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

5. septembar (20.45) Srbija - Španija

8. septembar (18.00) Danska - Srbija

12. oktobar (20.45) Srbija - Švajcarska

15. oktobar (20.45) Španija - Srbija

15. novembar (20.45) Švajcarska - Srbija

18. novembar (20.45) Srbija - Danska

Podsetimo, najbolje dve ekipe u grupi odlaze u četvrtfinale Lige nacija koje je na programu u martu, dok će trećeplasirani u grupi igrati baraž za ostanak u "A" diviziji. Očekivano, poslednjeplasirani ispada u "B" diviziju.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track