NEVEROVATNO! FUDBALER PARTIZANA ZBOG UJEDA PSA PROPUSTIO UTAKMICU! Bizarna povreda Belgijanca, trebalo da zaigra od prvog minuta
Foto: Starsport

MALERozan

NEVEROVATNO! FUDBALER PARTIZANA ZBOG UJEDA PSA PROPUSTIO UTAKMICU! Bizarna povreda Belgijanca, trebalo da zaigra od prvog minuta

Fudbal -

Fudbaler Partizana, Natan de Medina, zbog nesvakidašnjeg razloga nije u mogućnosti da igra na prvoj utakmici u prolećnom delu sezone.

Crno-beli su nastavili prvenstvo u Ivanjici gde su u 20. kolu gostovali Javoru.

De Medina je, sudeći po onome što može da se zaključi, bio planiran za startnih 11, ali je doživeo neobičan peh. Naime, njega je ujeo pas i zbog toga nije bio na raspolaganju treneru, Igoru Duljaju, saopšteno je u prenosu meča na televiziji "Arena sport".

Natan de Medina
foto: Starsport

Belgijanac igra na poziciji centarlnog defanzivca, a Duljaj je za štopere protiv Javora izabrao Svetozara Markovića i Aleksandra Filipovića.

Prirodna pozicija Filipovića je na beku gde su od prvog minuta Nikola Antić levo i Aranđel Stojković desno. Dakle, deluje da je De Medina trebalo da zabeleži prvi nastup u Super ligi Srbije i da zaigra u paru sa Markovićem.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track