NAPRAVIO JE ČUDO, MORAO JE DA BUDE NAGRAĐEN! Bivši košarkaš Partizana "ODUVAO" konkurenciju nestvarnom utakmicom (VIDEO)
Foto: Starsport

MVP

NAPRAVIO JE ČUDO, MORAO JE DA BUDE NAGRAĐEN! Bivši košarkaš Partizana "ODUVAO" konkurenciju nestvarnom utakmicom (VIDEO)

Košarka -

Košarkaš Baskonije Kodi Miler-Mekintajer proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 26. kola Evrolige.

Miler-Mekintajer, nekadašnji košarkaš Partizana, predvodio je Baskoniju do pobede na domaćem terenu protiv Asvela (94:80).

On je oborio rekord Evrolige sa 20 asistencija, a upisao je i 11 poena i 11 skokova što mu je donelo indeks korisnosti 42.

Iza košarkaša Baskonije po učinku, sa indeksom 32, slede Šejn Larkin iz Efesa, Vejd Boldvin iz Makabija i Jago dos Santos iz Crvene zvezde.

Larkin je predvodio Efes do pobede protiv Makabija (105:91) sa 22 poena, šest asistencija i četiri skoka, dok je Boldvin na istoj utakmici upisao 26 poena i pet asistencija. Dos Santos je postigao 21 poen, uz 14 asistencija i tri skoka u porazu crveno-belih od Žalgirisa (91:93).

Listu najboljih u ovom kolu kompletiraju košarkaši Milana Nikola Mirotić i Šavon Šilds koji su u pobedi protiv Real Madrida (81:76) sakupili po 29 indeksnih poena.

Kurir sport

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track