KIPTE OD BESA U NOVOM PAZARU - IZDALI JOŠ JEDNO SAOPŠTENJE: Svesni smo da će posle ovoga uslediti osveta - idemo do kraja!
Foto: Printskrin/Facebook

SUPERLIGA

KIPTE OD BESA U NOVOM PAZARU - IZDALI JOŠ JEDNO SAOPŠTENJE: Svesni smo da će posle ovoga uslediti osveta - idemo do kraja!

Fudbal -

Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se saopštenjem posle meča sa Železničarom, ali se nisu na tome zasutavili - sada je osvanilo i drugo saopštenje, samo nekoliko sati posle prvog.

Prenosimo ga u celosti:

FK Novi Pazar obratiće se sutra Odeljenju za integritet UEFA, zbog tendencioznog selektiranja sudija od strane predsednika Sudijske organizacije FSS Dejana Snatrača. Istovremeno, kako predviđaju pravni akti FIFA, najkasnije do 15 časova, što je 24 sata od završetka utakmice, biće prosleđen materijal Svetskoj fudbalskoj organizaciji sa utakmice Železničar – Novi Pazar, na kojoj je Santračev lični prijatelj Ivan Stamenković pokazao elementarno fudbalsko neznanje i ljudski nemoral.

Da su naše tvrdnje tačne ilustrujemo podatkom da je u Prvoj ligi Srbije 22/23, sudija Stamenković na čak sedam utakmica „delio pravdu“ Železničaru. U tekućem prvenstvu Super lige, već je sudio tri puta i uvek kad je Železničar bio domaćin i na svim utakmicama su gosti oštećeni: Čukarički, Napredak i Novi Pazar.

Ovo ne radimo samo zbog Novog Pazara, već zbog svih ljubitelja fudbala koji su oterani sa stadiona i tribina zbog raznih Santrača i Stamenkovića. Mi ne otkrivamo nikakvu toplu vodu, jer ovo zna celokupna fudbalska javnost, ali zbog straha od osvete „glasno“ ćuti. Svesni smo da će posle ovoga uslediti osveta onih u čijim su rukama i „nož i pogača“, ali smo spremni da idemo do kraja i podneseno i najveću žrtvu samo da stvari isteramo na čistac. Mi posle današnje krađe u Pančevu nemamo više šta da izgubimo", piše u saopštenju.

(Kurir sport)

Bonus video:

03:38

FK NOVI PAZAR predstavio Marka Šćepovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track