DEKOLTE U PRVOM PLANU! Vanda Nara "ZAPALILA" društvene mreže novom objavom! Muškarci OSTALI BEZ DAHA, komentari se NIŽU! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / Wanda Nara

atraktivno

DEKOLTE U PRVOM PLANU! Vanda Nara "ZAPALILA" društvene mreže novom objavom! Muškarci OSTALI BEZ DAHA, komentari se NIŽU! (FOTO)

Fudbal -

Vanda Nara važi za jednu od najatraktivnijih žena u svetu fudbala, a provokativnim fotografijama često zna da obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama. Sada je izabranica Maura Ikardija ponovo zablistala, izbacila dekolte u prvi plan i sve oduševila.

Na Instagram profil, gde je prati 17.3 miliona ljudi, Vanda je objavila niz fotografija, a u prvi plan je istakla dekolte zbog kog su muškarci ostali bez daha.

Lajkovi i komentari su se samo nizali, pa je za 14 sati više od 213.000 ljudi označilo da im se sviđa ova objava.

- Popila sam 200 šolja matea (čaja) sa prijateljima. Pres konferencije i prezentacije će pogoditi... Broj jedan smo u trendu, slušate moju pesmu svuda... Proslavili smo Vigov četvrti rođendan, i počeli da snimamo u Argentini za Netfliks... Snimam još tri neverovatne trake - napisala je Vanda i otkrila kako su nastale ove fotografije.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

01:23

PERVERZNA VANDA OPET DIVLJA! Prsata plavuša POTPUNO GOLA pravila šou u plićaku! Vreli snimak podelila s MILIONIMA ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track