UTAKMICA SA SRBIMA POKAZAĆE KOLIKO HRVATSKA VREDI! Reči legendarnog Hrvata ODZVANJAJU REGIONOM: Srbija nije ono što je bila!
Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / Profimedia

ZANIMLJIVO

UTAKMICA SA SRBIMA POKAZAĆE KOLIKO HRVATSKA VREDI! Reči legendarnog Hrvata ODZVANJAJU REGIONOM: Srbija nije ono što je bila!

Ostali sportovi -

Na pomolu je pravi spektakl! Vaterpolo reprezentacija Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Dohi odmeriće snage sa velikim rivalom Hrvatskom.

Hrvatska je u osmini finala ubedljivo savladala Kinu rezultatom 22:4 i tako overila plasman na Olimpijske igre u Parizu i zakazala duel sa srpskim "Delfinima", koji su briljirali u grupnoj fazi takmičenja.

Pred okršaj ljutih rivala u četvrtfinalu oglasio se jedan od najtrofejnijih trenera u istoriji ovog sporta, proslavljeni Hrvat Ratko Rudić (75).

Ne želi da potceni Srbiju, ali ističe da naša selekcije više nije moćna kao ranije.

"U ovom trenutku reprezentacija Srbije nije onakva kakva je bila ranije. Naravno, bez potcenjivanja. Hrvatska je bila dobra protiv Australije, dok sa Španijom nije bila na očekivanom nivou. Utakmica sa Srbijom biće ona u kojoj ćemo videti koliko Hrvatska vredi", poručio je Rudić.

Meč Srbija - Hrvatska na programu je u utorak od 17 časova.

Kurir sport/J.M./Index

03:39

Nikola Rađen pratio finalnu utakmicu na Olimpijadi sa decom iz vaterpolo kampa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track