CRNO-BELO VEČE: Delegacija FK Partizan posetila Arilje
Foto: FOTO: FK Partizan

svečanost

CRNO-BELO VEČE: Delegacija FK Partizan posetila Arilje

Fudbal -

Dan uoči današnjeg početka prolećnog dela sezone i utakmice protiv Javora u Ivanjici, delegacija Fudbalskog kluba Partizan posetila je Arilje, grad koji je poznat kao baza navijača kluba iz Humske.

Uostalom, prve fudbalske korake u ovom delu Zapadne Srbije napravili su bivši fudbaleri Partizana Filip Stevanović i Marko Jovanović koji je sada član stručnog štaba Parnog valjka.

Ispred Upravnog odbora kluba u poseti Arilju bio je Dragan Trailović, a društvo su mu pravili predsednik pravne komisije, Dragan Palibrk, te nekadašnji igrači Aco Trifunovic i Rade Zalad, dok su od aktuelnih fudbalera tu bili mladi Dušan Jovanović i Mihajlo Petrović.

1 / 10 Foto: FOTO: FK Partizan

Delegaciju Partizana ugostili su predsednik opštine, Predrag Maslar, predsednik Skupštine opštine, Mićun Vidojević, kao i Milan i Ivan Radovanović ispred kompanije Miteks. Pored njih, tu su još bili i predstavnici Škole fudbala "Vranić", predsednik Blagoje Miletić, potpredsednik Slaviša Todorović i tim menadžer, Ćedo Raković.

Posle prijema kod predsednika opštine, gde su u prijatnom jednočasovnom razgovoru otvorene mnoge teme sa akcentom na dolazak dece sa teritorije opštine Arilje na utakmice Partizana i podrška Škole fudbala "Vranić", delegacija kluba iz Humske obišla je i kompaniju Miteks, jednu od najuspešnijih u ovom delu Srbije.

Centralni deo posete Arilju bilo je "Crno-belo veče" tokom koje je podeljeno 300 novih članskih karata kluba i nastavljeno druženje navijača Partizana.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track