FOTKA KOJA ĆE UMIRITI SVE GROBARE! Da li se Severina VRAĆA u Humsku? Igor Duljaj JEDNIM POTEZOM oduševio navijače Partizana (FOTO)
Foto: Starsport

sve je jasno

FOTKA KOJA ĆE UMIRITI SVE GROBARE! Da li se Severina VRAĆA u Humsku? Igor Duljaj JEDNIM POTEZOM oduševio navijače Partizana (FOTO)

Fudbal -

Da li će se Ksander Severina vratiti u Humsku? Ovo je pitanje koje muči sve navijače Partizana, ali oni će biti daleko mirniji kada vide fotografiju koju je objavio klub, a na kojoj se nalaze Igor Duljaj i njegov pulen.

Duljaj i Severina razgovarali su preko video poziva, a ako je verovati osmesima na njihovim licima - Holanđanin će brzo ponovo biti u timu.

Podsetimo, Partizan u subotu od 13.45 očekuje meč protiv Radnika u Surdulici, a Duljaj je uoči ove utakmice, između ostalog, istakao sledeće:

- Ja sam juče pričao sa Severinom i verujem da će sve biti okej. Javio se zato što sam brinuo o njemu, javljao sam mu se na telefon kad mu je bilo potrebno, poklanjao sam mu pažnju. Ja ću uvek stati uz igrača, čak i kad pogreši. Svi u ovom klubu moramo da se ponašamo odgovorno - kazao je Duljaj i potom dodao:

- Severina mi se javio zato što imamo prijateljski odnos, uvek morate da budete dostupni za igrača. Ne samo o strancima, pričam i o domaćim igraćima. To su igrači koji dobrim igrama mogu da donesu profit ovim igrama, ovo nije individualni sport. Kad Duljaj ide po igrača na aerodrom, kažu mi da sam budala. Neka sam budala, ja to sve radim u interesu ekipe, meni nije problem. I kad dođe opet, ja ću da idem da ga sačekam, nije problem. Ovo je udarac na mene i moju ekipu, neće sve biti isto kao pre. Severina je otišao da se vrati i vratiće se.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track