FK PARTIZAN DUGUJE VIŠE OD 20 MILIONA EVRA ZA POREZ: Ostoja Mijailović otkrio da bi JSD moglo da ostane bez stadiona u Humskoj!
Foto: Starsportphoto

nije dobro

FK PARTIZAN DUGUJE VIŠE OD 20 MILIONA EVRA ZA POREZ: Ostoja Mijailović otkrio da bi JSD moglo da ostane bez stadiona u Humskoj!

Fudbal -

Predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović upozorio je javnost da Fudbalski klub ima ogromna dugovanja prema državi i da je zabrinut za njegovo poslovanje.

Ostoja Mijailović, Igor Duljaj, Partizan, novogodišnji koktel
foto: @starsport

Ostoja Mijailović gostovao je u Jutarnjem programu TV Prva gde je govorio o aktuelnim dešavanjima u KK Partizan čiji je predsednik, a dotakao se aktuelne situacije u Fudbalskom klubu.

- Imam jednu stvar da kažem, koja je veoma važna. Jako sam zabrinut za situaciju u FK Partizan. Ovo je mnogo teža situacija. Dakle, Milorad Vučelić kad je bio predsednik JSD i FK Partizan stavio je hipoteku na ime poreza 11,7 miliona zbog dugova u FK Partizan. Fudbalski klub je prošle godine dugovao 20 miliona evra za porez, a sada duguje 23-24 miliona evra - rekao je Ostoja Mijailović i nastavio:

Partizan, stadion, stadion Partizana, Humska
foto: @starsport

- Šta ćemo da radimo kad država krene da naplaćuje porez od 23-24 miliona evra. Država u ovom trenutku može da dođe na izvršenje na stadion. FK Partizan duguje dakle, ponavljam, 23-24 miliona za porez. Kako će FK to da plati? Ako poreska uprava uzme stadion, JSD ostaje bez najvrednije imovine koju ima.

Ostoja Mijailović ocenio je da će zbog višegodišnjeg nesavesnog poslovanja JSD Partizan doći u situaciju da ostane bez vlasništva nad stadionom.

Kurir sport

01:36

Ostoja Mijailović - novogodišnji koktel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track