"TO JE LAŽ" Čuveni Argentinac ZAGRMEO zbog informacija koje su se pojavile u javnosti: Oglasio se i otkrio KOMPLETNU ISTINU!
Foto: Mauro PIMENTEL / AFP / Profimedia

otvoreno

"TO JE LAŽ" Čuveni Argentinac ZAGRMEO zbog informacija koje su se pojavile u javnosti: Oglasio se i otkrio KOMPLETNU ISTINU!

Fudbal -

Jedan od najboljih napadača prethodne decenije Serhio Aguero demantovao je informacije koje su se pojavile u javnosti da je navodno blizu da se vrati fudbalu.

Argentinski mediji preneli su da je bivši igrač Mančester sitija dobio poziv bivšeg saigrača iz reprezentacije, a sada trenera Independijentea Karlosa Teveza da trenira sa ovim klubom.

Serhio Aguero
foto: Profimedia

Aguero je bio prinuđen da karijeru završi pre nego što je mislio usled problema sa srcem 2021. godine kada je potpisao za Barselonu.

- To je laž. Neću da treniram sa Independijenteom. Ponekad ljudi izmišljaju, jer se moj kardiolog upravo pojavio... On mi je rekao da sam veoma dobro, da je važno da budem dobrog zdravlja, ali bi trebalo da prođem još mnogo pregleda da bih se vratio treninzima na idealnom nivou - rekao je Argentinac.

Podsetimo,omaleni napadač je karijeru upravo počeo u Independijenteu, nakon čega je nastupao za Atletiko Madrid i Mančester siti.

Za "gaučose" je odigrao 101 meč i postigao 41 pogodak.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:56

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track