ĆERKA LEGENDE PARTIZANA JE PRAVA "BOMBA": U Švajcarskoj je velika zvezda, muškarcima ZASTAJE DAH zbog njenih OBLINA! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / Adela Smajic

lepotica

ĆERKA LEGENDE PARTIZANA JE PRAVA "BOMBA": U Švajcarskoj je velika zvezda, muškarcima ZASTAJE DAH zbog njenih OBLINA! (FOTO)

Fudbal -

Da li se sećate Admira Smajića? Legendarni fudbaler iz Bosne i Hercegovine ostavio je dubok trag u Partizanu, kasnije i švajcarskim ekipama Ksamaks i Bazel, a njegova ćerka Adela je prava lepotica.

Adela Smajić stekla je veliku popularnost u Švajcarskoj gde radi kao TV lice, a na Instagramu je prati preko 57 hiljada ljudi koje ona često obraduje vrelim objavama.

Rođena je prvog marta 1993. godine i muškarcima zastaje dah kada vide njene obline.

Što se njenog oca tiče, pored Partizana, Ksamaksa i Bazela nastupao je još i za Jang Bojs, a bio je deo olimpijske reprezentacije Jugoslavije 1984. godine, kao i seniorskih selekcija kako Jugoslavije, tako i Bosne i Hercegovine.

Adela Smajić, Admir Smajić
foto: Printscreen / Instagram / Adela Smajic

Smajić je navijačima Partizana ostao u najlepšem sećanju po igri i golu iz "mrtvog ugla" na 79. "večitom derbiju", koji su crno-beli dobili rezultatom 2:0, a kasnije je uplovio u trenerske vode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track