MAŠINA! Kada vidite koliko je Pavlović PRETRČAO na meču protiv Lacija ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! Bajern igra na SRPSKI POGON!
Foto: Bernd Feil/M.i.S. / imago sportfotodienst / Profimedia

zver

MAŠINA! Kada vidite koliko je Pavlović PRETRČAO na meču protiv Lacija ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! Bajern igra na SRPSKI POGON!

Fudbal -

Fudbaleri Bajerna savladali su Lacio veoma ubedljivo 3:0 čime su nadoknadili minus od jednog gola iz prvog meča i plasirali se u četvrtfinale Lige šampiona.

Jedan od najboljih u redovima Bavaraca bio je Aleksandar Pavlović, momak o kome se proteklih dana mnogo priča, jer FSS čini velike napore kako bi privoleo 19-godišnjeg veznjaka da igra za zemlju svojih predaka.

Aleksandar Pavlović
foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Pavlović je bio neumoran, bilo ga je na svakom delu terena, a to je najbolje oslikano u statistici na kraju meča gde se videlo koliko je zapravo pretrčao igrač minhenskog kluba.

Vezni fudbaler je istrčao 12,63 kilometra čime je bio najbolji od svih igrača na terenu po ovom parametru. Jasno je koliko je fudbaler rođen u Nemačkoj veliki potencijal i da bi njegov pristanak da igra za Srbiju bio veliki plus za našu reprezentaciju.

Podsećamo, već dugo vremena vodi se polemika oko toga hoće li talentovani fudbaler Aleksandar Pavlović obući dres reprezentacije Srbije...

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije koju je predvodio direktor A tima Stevan Stojanović bila je prethodnog vikenda u Minhenu. Povod je bio sastanak sa roditeljima igrača minhenskog Bajerna Aleksandra Pavlovića. Razgovor na kojem je prisustvovao talentovani fudbler imao je jednu centralnu i najvažniju temu.

„Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem odnosno njegovim roditeljima nekoliko meseci. Intezivno smo razgovarali i kada su obaveze obe strane to dozvolile dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo i Aleksandru i njegovim roditeljima da zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A tima da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji Srbije. I nema sumnje da ga mi vidimo u A timu i plan je bio da bude pozvan u martu. Kako nam je rečeno Aleksandar ne želi da donese odluku još, odnosno ne do završetka EURO u Nemačkoj. Imamo apsolutno razumevanja i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije“, rekao je direktor A tima Stevan Stojanović.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:56

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track