"EVO, MOJ STAV JE SUPROTAN!" Čuveni Hrvat odgovorio Ostoji Mijailoviću: Zvezda i Partizan imaju najveći benefit!
Foto: @starsport

OGLASIO SE

"EVO, MOJ STAV JE SUPROTAN!" Čuveni Hrvat odgovorio Ostoji Mijailoviću: Zvezda i Partizan imaju najveći benefit!

Košarka -

Aleksandar Aco Petrović odgovorio je Ostoji Mijailoviću i ne slaže se sa stavom koji ima predsednik Partizana.

Na Kopaonik biznis forumu je pričao zajedno sa Nebojšom Čovićem i tom prilikom govorilo se o raznim temama. Najviše o biznisu, ulaganjima, novčanim sredstvima i svemu što donosi rukovodeća uloga u košarkaškim klubovima najvećih srpskih timova.

Jedna od tema bio je ulazak Dubaija u ABA ligu.

- Zastupaću stav da Zvezda i Partizan, koji su podigli ABA ligu, treba da uzmu najviše novca od njihovog ulaska. Mi smo je učinili popularnom, zato je njima zanimljivo. Tu ne smemo da se svađamo, treba da dođemo do zajedničkog finansiranja - rekao je Mijailović između ostalog.

Nije se to dopalo bivšem hrvatskom košarkašu i treneru.

- Evo, moj stav je suprotan ovome. I Zvezda i Partizan imaju najveći benefit od ABA lige, jer kroz tu ligu dobijaju ili plasmanom ili pozivnicom igranje u Evroligi. Zato bi veći deo kolača trebalo da pripadne ostalim klubovima u ligi, kako bi postala još jača i interesantnija - napisao je Petrović na društvenoj mreži "X".

Očekuje se da će ulazak Dubaija u regionalno takmičenje doneti veliku finansijsku injekciju za sve. Spekuliše se o velikim, milionskim ciframa. Koliko tačno i šta će sve to doneti biće poznato kada odluka bude i zvanično potvrđena.

Deluje da su ostali samo detalji da to postane stvarnost. Navodno će u narednoj sezoni pored ABA lige igrati u Evrokupu, a spekuliše se da bi trener tima mogao da bude Svetislav Pešić.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track