ŠOK U SVETU FUDBALA! Jednom od NAJBOLJIH trenera na planeti preti skoro PET GODINA ZATVORA! Poznato za šta ga OPTUŽUJU!
Foto: Peter Powell / PA Images / Profimedia

au

ŠOK U SVETU FUDBALA! Jednom od NAJBOLJIH trenera na planeti preti skoro PET GODINA ZATVORA! Poznato za šta ga OPTUŽUJU!

Fudbal -

Pokrajinsko tužilaštvo u Madridu zahtevaće kaznu od skoro pet godina zatvora za legendarnog trenera Karla Anćelotija i to sve zbog neplaćanja poreza.

Italijan bi mogao da dobije kaznu od četiri godine i devet meseci zbog navodne prevare javne kase u fiskalnim godinama 2014. i 2015. u iznosu od preko milion evra! Ovu informaciju plasirala je Marka, a kako se navodi Anćeloti nije prijavio prihode od autorskih prava i slike koja su mu pripadala kao treneru Real Madrida.

Tužilaštvo takođe tvrdi kako je Karlo Anćeloti koristio složene finansijske aranžmane kako bi izbegao plaćanje poreza koji je u Španiji veoma velik. Iskusni strateg je, kako se navodi, preneo svoja prava na imidž na firmu "Vapia Limited", ali je kasnije izmenio ugovor kako bi smanjio trajanje i otkupnu cenu prava na sliku.

Nema dileme da će slučaj tek biti aktuelan i da Pokrajinsko tužilaštvo u Madridu neće odustati od kazne, a Karlo Anćeloti tek treba da spremi odbranu za ovo delo.

Kurir sport / Marca

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track