"NEKA SVAKO DETE MRZI PARTIZAN" Region bruji o ovom SKANDALU - Bed Blu Bojsi na SRAMAN način vređali crno-bele! FOTO
Foto: Dado Đilas, Beta Zvonimir Kuhtić

UŽAS

"NEKA SVAKO DETE MRZI PARTIZAN" Region bruji o ovom SKANDALU - Bed Blu Bojsi na SRAMAN način vređali crno-bele! FOTO

Fudbal -

Novi član skupštine Dinamo Zagreba bio je na meti Bed Blu Bojsa jer navija za Partizan, a neki mu zameraju i prijateljstvo sa legendom Zvezde.

U večeri pobede Dinamo Zagreba protiv PAOK-a, navijači hrvatskog kluba Bed Blu Bojs (BBB) izneli su transparent na severnu tribinu stadiona Maksimir. Na njemu je pisalo: "Oroši, za koga navijaš?", a uz istaknutu parolu navijači su pevali: "Nek živi ljubav, neki se budi dan, neka svako dete mrzi Partizan".

Denis Oroši novi je član Skupštine Dinamo Zagreba kao saradnik predsednika Mirka Barišića. Prema izborima iz Karlovca, Oroši je u mladosti bio navijač Partizana, odlazio je na utakmice beogradskih crno-belih, a njegovo imenovanje u skupštinu kluba izazvalo je veliku pažnju. "Ono što je daleko skandaloznije, upozorava naš izvor iz grada na četiri reke, reč je o nekadašnjem igraču Nogometnog kluba Karlovac, poznatome po velikome prijateljstvu s vatrenim zvezdašem Rajkom Janjaninom, ali još poznatijim kao žestokim navijačem beogradskog Partizana!", piše portal Dnevno.hr.

Zbog ulaska Orošija u skupštinu kluba pred meč Dinamo Zagreb - PAOK oglasili su se navijači hrvatskog kluba okupljeni u najveći forum Zona Dinamo. Oni su ukazali na posebne, bratske odnose Partizana i PAOK-a.

“Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti grobari u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za 'crno-bele'?", pisalo je u saopštenju.

Denis Oroši ipak nije bio centralna tema utakmice, već sjajni napadač Dinama Bruno Petković, koji je sa dva gola doveo Zagrepčane nadomak plasmana u četvrtfinale Konferencijske lige. Revanš će biti odigran sledećeg četvrtka.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track