POBEDE U MMA SLAVI SA CRVENO-PLAVO-BELOM TROBOJKOM: Dolazi iz Crne Gore, pravi je strah i trepet za protivnike u ringu!
Foto: Oktagon MMA

ozbiljan borac

POBEDE U MMA SLAVI SA CRVENO-PLAVO-BELOM TROBOJKOM: Dolazi iz Crne Gore, pravi je strah i trepet za protivnike u ringu!

Ostali sportovi -

Proteklog vikenda održana je revija "Oktagon 54" u Poljskoj, a publika koja voli MMA borbe mogla je da vidi nekoliko spektakularnih mečeva.

Miloš Janičić
foto: Oktagon MMA

Srpski MMA borac Predrag Bogdanović ostvario je ubedljivu pobedu nad nemačkim borcem poreklom iz Namibije Hafenijem Nafukom. Student prava iz Novog Sada digao je na noge publiku u Ostravi i ostvario prvu pobedu na "Gamechanger" turniru čija je glavna nagrada 300.000 evra.

Nekako ispod radara, na istom eventu prošao je uspeh još jednog borca koji je dobro poznat srpskoj publici. Miloš Janičić iz Crne Gore tehničkim nokautom pobedio je Ebrahima Huseinpura iz Nemačke, poreklom iz Irana, u drugoj rundi. Serijom brutalnih udaraca rukama i nogama, momak iz Podgorice koji trenira i živi u Novom Sadu, deklasirao je naturalizovanog Nemca, koji je u ring ušao tri ipo kilograma teži od dozvoljenog.

Miloš Janičić pobedu je proslavio sa tradicionalnom zastavom Crne Gore, crveno-plavo-belom trobojkom. Flagom, kako kažu u Crnoj Gori, koja je bila zvanična zastava u vreme kada je ta zemlja bila kneževina i kraljevina, pod lozom Petrovića.

Baš zbog tog poteza, Miloš Janičić dobio je veliku podršku Srba iz Crne Gore, Srbije, Republike Srpske i Makedonije. Borac iz Podgorice u MMA dosad ima skor od 17 pobeda i tri poraza, s tim da je u poslednjih šest mečeva ostvario isto toliko trijumfa.

Kurir sport

00:28

NAJPRLJAVIJI POTEZ U ISTORIJI MMA?! Pobedio je, ali se OZBILJNO OSRAMOTIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track