KRISTIJANO RONALDO ŠOKIRAO FUDBALSKU JAVNOST: Stopala i prsti mu otekli i nabrekli! Da li je ovo kraj karijere?!
Foto: STR / AFP / Profimedia

godine čine svoje

KRISTIJANO RONALDO ŠOKIRAO FUDBALSKU JAVNOST: Stopala i prsti mu otekli i nabrekli! Da li je ovo kraj karijere?!

Fudbal -

Kristijano Ronaldo dobrano je zabrinuo svoje fanove širom planete objavom fotografije posle utakmice i napornog treninga.

Kristijano Ronaldo
foto: Fayez NURELDINE / AFP / Profimedia

Šokirao je Kristijano Ronaldo poklonike fudbala, kada je posle pobede svog Al Nasra nad Al Ahlijem (1:0) u derbiju Saudijske Arabije, pokazao koliko svoje noge i kako ih oporavlja.

Portugalac koji ima 39 godina potpisao je fototografiju rečju „PUNJENJE“, dok je takođe označio svoj velnes brend „Erakulis“.

Na fotografiji Kristijano Ronaldo sedi na ležaljci pored bazena sa morem u pozadini. Ipak, mnogi fanovi su umesto toga odlučili da se fokusiraju na Ronaldova stopala, posebno njegove prste koji su bili natečeni i nabrekli. Čak je jedan nokat na palcu leve noge crne boje.

Kristijano Ronaldo
foto: Printskrin/X

Jedan fan je podelio fotografiju na mreži X i napisao:

„22 godine profesionalnog fudbala i njegovi prsti... Sigurno se budi sa neverovatnim bolom svaki dan“.

Kristijano Ronaldo
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

S obzirom na sve, ne čudi što je selektor Portugala Roberto Martinez odlučio da poštedi Kristijana Ronalda i on neće igrati na prijateljskoj utakmici protiv Švedske 21. marta.

Kristijano Ronaldo, koji je trenutno na odmoru s porodicom u Saudijskoj Arabiji, trebalo bi da se pridruži reprezentaciji Portugala i bude u timu za meč protiv Slovenije u gostima, 26. marta.

Kristijano Ronaldo drži svetski rekord po broju golova za reprezentaciju. Za Portugal je od debija 2003. postigao 128 golova na 205 utakmica.

Kurir sport

00:21

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track