SRBIJA JE ELITNA REPREZENTACIJA: Rusi znaju protiv koga igraju! Nadaju se pobedi! Samo pohvale za Orlove!
Foto: Dado Đilas

poštovanje

SRBIJA JE ELITNA REPREZENTACIJA: Rusi znaju protiv koga igraju! Nadaju se pobedi! Samo pohvale za Orlove!

Fudbal -

Vezni fudbaler reprezentacije Rusije i Zenita iz Sankt Peterburga Andrej Mostovoj podelio je svoja očekivanja od predstojećeg prijateljskog meča protiv reprezentacije Srbije.

Katar, Mundijal 2022, Srbija - Brazil, reprezentacija Srbije
foto: Dado Đilas

Dve selekcije odigraće meč u četvrtak od 18.00 časova u Moskvi.

- Ovo je zanimljiva utakmica za nas. Susret sa jakim protivnikom posle dužeg vremena, elitnim protivnikom. Mislim da će i njima biti zanimljivo. Da vidimo šta će se desiti u četvrtak - rekao je Andrej Mostovoj za Sport-ekspres.

Slično razmišlja i legendarni fudbaler Rusije i moskovskog Spartaka Jegor Titov.

- Uzbuđenje pred utakmicu je ogromno. Odavno naš tim nije igrao protiv dobrog protivnika, biće veoma zanimljivo. Naša reprezentacija može da računa na najbolje ruske igrače. Bilo bi pogrešno ako kažemo da ćemo se boriti jer je Rusija jak tim. Svi naši momci iz inostranstva su stigli, jasno je da je atmosfera odlična, svi se šale. Ne sumnjam da će meč biti zanimljiv - poručio je Titov.

Prema pisanju ruskih medija, utakmica u Moskvi biće prijateljska, ali će je reprezentacija koju predvodi Valerij Karpin shvatiti kao takmičarsku. Rusija nema mnogo prilika da se pokaže na velikoj sceni, jer je dve godine pod sankcijama i ovo je prvi put da igraju protiv neke selekcije iz Evrope. Čak napominju i da bi selektor Valerij Karpin mogao da ostane bez novog ugovora, ukoliko ne pobedi Srbiju i Paragvaj, sa kojim igraju 25. marta.

Kurir sport

00:45

Šta su poručili selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Orlova Dušan Tadić uoči današnje utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track