ŽIVOT MU SE OKRENUO PREKO NOĆI! Barsinom tinejdžeru (16) DEVOJKA prišla u LIFTU, ostao zatečen! Pogubio se kad mu je OVO tražila!
Foto: Twitter

hit anegdota

ŽIVOT MU SE OKRENUO PREKO NOĆI! Barsinom tinejdžeru (16) DEVOJKA prišla u LIFTU, ostao zatečen! Pogubio se kad mu je OVO tražila!

Fudbal -

Supertalentovani fudbaler Barselone Lamin Žamal (16) za kratko vreme stekao je ogromnu popularnost i život mu se preokrenuo preko noći.

Zahvaljujući sjajnim partijama u dresu slavnog kluba, ovaj simpatični tinejdžer stekao je popularnost o kojoj nije mogao ni da sanja.

Momak koji je u oktobru sa 16 godina i 83 dana postao najmlađi starter u istoriji Lige šampiona neverovatnim talentom oduševio je fudbalsku javnost i za kratko vreme postao jedan od najvažnijih igrača u katalonskom timu.

Nedavno je produžio ugovor sa Barsom i njegova otkupna klauzula iznosi neverovatnih milijaru evra, što znači da ja Žamal budućnost kluba i da će se u godinama koje dolaze tim graditi oko njega.

Lamin Žamal
foto: Felipe Mondino/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

U jednom intervjuu koji je nedavno dao za španske medije, simpatični mladić je otkrio koja je najčudija situacija koja mu se dogodila od momenta kada je postao prvotimac Barselone.

"Najčudnija stvar koja mi se desila? To je bilo sa jednom devojkom dok smo bili u liftu. Prišla mi je i rekla: "Daj mi svoj broj mobilnog telefona, treba mi. Ne želim ništa, samo želim tvoj broj" Bio sam zbunjen. Nisam znao šta da joj odgovorim, baš me je zatekla", otkrio je Žamal.

Mladi as Barselone nije žele da otkrije novinarima da li je mlada dama na kraju dobila njegov broj telefona.

Kurir sport/J.M/Sportsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track