SPEKTAKL U FINALU: Posle Superkupa, GSP Beograd osvojio i 15. Zlatni Kup!
Foto: FOTO: Soccer Zlatna liga

još jedan trofej

SPEKTAKL U FINALU: Posle Superkupa, GSP Beograd osvojio i 15. Zlatni Kup!

Fudbal -

Fantastičan meč dve sjajne ekipe gledali smo u finalu 15. izdanja Soccer Zlatnog Kupa u malom fudbalu, koje je odigrano u Sportskom centru Rakovica. Više smirenosti, ali i znanja, pokazali su momci iz ekipe GSP Beograd i trijumfovali protiv odličnog sastava SO JKP BVK - 3:1!

Tako su fudbaleri Nenada Nešića i Miloša Ugrinića posle Superkupa u svoje vitrine stavili i trofej Kupa, a od petka kreću u bitku za treći pehar ove sezone, a četvrtu titulu zaredom u Soccer Zlatnoj ligi.

Bilo je i varnica na terenu u finalu, ali se sve na kraju završilo baš onako kako treba, u prijateljskom tonu, sa čestitkama i zagrljajima. Nekoliko desetina navijača u Sportskom centru Rakovica aplauzom je pozdravilo igrače oba tima, a ovacijama najbolje, nagrađene pojedince pre svega.

Strelci za pobednički tim u finalu bili su Janjić, Denić i Dimić, a Pribaković je jedini pogodio za svoj tim.

1 / 4 Foto: FOTO: Soccer Zlatna liga

Za najboljeg igrača izabran je Nemanja Janićijević iz GSP Beograda, njegov saigrač Ivan Pavlović je najbolji golman, Filip Ranković iz ekipe Sindikat Atlantic-Soko Štark je najbolji strelac sa devet golova, a najtrener je Aleksandar Blagojević, kormilar SO JKP BVK.

Kurir Sport

BONUS VIDEO

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track