DRAMA U BARSELONI POSLE ISPADANJA IZ LIGE ŠAMPIONA: Ćavi otkazao trening, Španija bruji o ovoj odluci! Samo tri igrača trenirala!
Foto: Daisuke Nakashima / AFLO / Profimedia

BURNO

DRAMA U BARSELONI POSLE ISPADANJA IZ LIGE ŠAMPIONA: Ćavi otkazao trening, Španija bruji o ovoj odluci! Samo tri igrača trenirala!

Fudbal -

Trener Barselone, Ćavi Ernandez, otkazao je trening ekipe nakon ispadanja iz Lige šampiona.

Katalonci su kao domaćini izgubili od Pari Sen Žermena u revanš utakmici četvrtfinala ovog takmičenja, a Španijom je odjeknula vest da je Ćavi odlučio da otkaže trening koji je trebalo da bude održan u četvrtak.

Nakon ispadanja od Parižana priča se da je situacija u klubu izuzetno loša i da su odnosi prilično poljuljani.

Tenzije su, prema pisanju španskih medija, dodatno porasle zbog izjave veznog fudbalera, Ilkaja Gundogana, koji je nakon eliminacije uputio kritike na račun pojedinih saigrača.

Ćavi je zajedno sa pomoćnicima odlučio da otkaže trening za sve osim za trojicu fudbalera, a to su Serđi Roberto, Pedri i Gavi koji se oporavlja od teške povrede kolena.

Nije poznat tačan razlog ovakvog poteza, a pred Barselonom je još jedna važna utakmica - "El Klasiko" protiv Reala u Madridu.

Taj meč na programu je u nedelju od 21 čas. Madridski tim ima osam bodova više od Barselone na sedam utakmica do kraja prvenstva.

Bonus video:

00:33

ŽENSKI FUDBAL GLEDANIJI OD MUŠKOG! Barselona i Real oborili svetksi rekord: 91.553 gledalaca na Nou Kampu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track