MUFTIJA BEOGRADSKI OBJAVIO SVETSKU EKSKLUZIVU: Srbin brine o Aleksandru Mitroviću, Sergeju Milinkoviću Saviću i Kristijanu Ronaldu
Foto: Instagram

Pripreme za Euro 2024

MUFTIJA BEOGRADSKI OBJAVIO SVETSKU EKSKLUZIVU: Srbin brine o Aleksandru Mitroviću, Sergeju Milinkoviću Saviću i Kristijanu Ronaldu

Fudbal -

Muftija beogradski Mustafa Jusufspahić objavio je na Instagramu informaciju da će doktor Andreja Milutinović voditi brigu o oporavku Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinkovića Savića i Kristijana Ronalda uoči predstojećeg Evropskog prvenstva.

Muftija je ovih dana boravio u Saudijskoj Arabiji, gde se sreo sa doktorom Milutinovićem.

- Sa mojim dugogodišnjim prijateljem, jednim od najpriznatijih evropskih stručnjaka u oblasti pripreme i oporavka sportista profesorom dr. Andrejom Milutinović na kafi u Rijadu. Ovaj čovek je spremao i sprema najbolje fudbalere sveta, a trenutno je tu da oporavi Mitra, Ronalda i Sergeja - napisao je u objavi Jusufspahić.

Aleksandar Mitrović je zbog povrede zadnje lože propustio nekoliko utakmica Al Hilala, a trebao da bi da se vrati na teren do kraja aprila.

Sergej i Kristijano su u takmičarskom ritmu, ali će im biti potreban oporavak pred velike napore koje iziskuje Evropsko prvenstvo koje se igra u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.

Podsetimo, Srbija je u grupi C zajedno sa Slovenijom, Danskom i Engleskom. Portugalija je u grupi F sa Turskom, Gruzijom i Češkom.

Kurir sport

Bonus video:

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track