NI RAJKO MITIĆ, NI DRAGAN DŽAJIĆ! On je NAJTROFEJNIJI igrač u istoriji Crvene zvezde! Njegov uspeh poklopio se s uspesima kluba!
Foto: Petar Aleksić

dostignuće

NI RAJKO MITIĆ, NI DRAGAN DŽAJIĆ! On je NAJTROFEJNIJI igrač u istoriji Crvene zvezde! Njegov uspeh poklopio se s uspesima kluba!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije u Loznici pobedom od 2:0 nad Vojvodinom. Crveno-beli su na taj način kompletirali "duplu krunu", četvrtu zaredom.

Ipak, utakmica će ostati zabeležena po još jednoj stvari, a to je da je Milan Rodić postao najtrofejniji igrač u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana. Neumorni levi bek koji već godinama igra bez prave alternative došao je do svog 11. trofeja čime je prestigao dvojicu legendarnih igrača sa deset pehara, Rajka Mitića i Dragana Džajića.

Milan Rodić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Rodić je 2017. godine došao u crveno-beli tabor, a njegov uzlet se poklopio sa uspesima crveno-belih poslednjih nekoliko godina. Za sedam godina osvojio je isto toliko titula u prvenstvu i četiri kupa.

Rodić je odigrao više od 300 mečeva za crveno-bele, uz 13 golova i 29 asistencija, čak 79 mečeva u evrokupovima, godinama igra bez prave zamene, a moguće je i da svoj trofejni saldo uveća, jer ima ugovor do 2026. godine.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:56

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track