MARIO STANIĆ: Samo Srbija može spasiti hrvatski fudbal!

kakav apsurd

MARIO STANIĆ: Samo Srbija može spasiti hrvatski fudbal!

Fudbal -
Samo Srbija može mobilisati sve navijačke grupe, dolazak Srbije može ispuniti stadion Maksimir do zadnjeg mesta - napisao je Stanić

ZAGREB - Bivši reprezentativac Hrvatske Mario Stanić napisao je u svojoj kolumni da samo Srbija može spasiti hrvatski fudbal.

Stanić je istakao da samo kvalifikacioni meč između Hrvatske i Srbije, koji se u martu igra na Maksimiru, može ispuniti tribine stadiona do poslednjeg mesta.

Tog dana ću ja biti poprilično žalostan, jer upravo dok ovo pišem, jer shavatam da samo Srbija može spasiti hrvatski fudbal. Kakav apsurd! Samo Srbija može mobilisati sve navijačke grupe, dolazak Srbije može ispuniti stadion Maksimir do zadnjeg mesta, a za sve druge atraktivne protivnike nisam siguran. Nadam se da nisam u pravu, iskreno se nadam da nije tako, ali se bojim istine.Stanić je istakao da je ovo idealna šansa da hrvatski fudbal ponovo bljesne u punom sjaju."Stiže nam u goste reprezentacija koja će konačno napuniti, čak i prepuniti Maksimir. Traži se ulaznica više... Ujediniće se Hrvatska taj dan, verujte mi , sever i jug biće jedno, HDZ i SDP biće jedno, tajkuni i radnici biće jedno, ukratko - spojiće nespojivo. Koga briga za krizu? Koga briga za kreditni rejting, za korupcije i sve afere !?", napisao je bivši reprezentativac "kockastih".

Podsetimo, Mario Stanić je od 1995. godine nosi dres reprezentacije Hrvatske. Odigrao je za "kockaste" 49 utakmica i postigao sedam golova. Nastupao je za Dinamo iz Zagreba, Benfiku, Briž, Parmu i Čelsi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track