Marko i Adrijana čekaju drugo dete!

Marko i Adrijana čekaju drugo dete!

Košarka -
Košarkaš i manekenka dobiće još jednu prinovu, pošto su već roditelji dvogodišnje Valentine

Novi anđeo na putu.

Brazilska lepotica Adrijana Lima (30) i srpski košarkaš Marko Jarić (33) ponovo će postati roditelji. Top-model i zaštitno lice „Viktorijas sikreta“ ponosno je objavila na Tviteru da ona i suprug očekuju drugo dete. Ovu informaciju potvrdio je i njen predstavnik za medije magazinu Pipl.
Lima i Jarić već imaju dvogodišnju ćerku Valentinu, a kako je rečeno Piplu, „čitava porodica je veoma uzbuđena, naročito Valentina, koja neprestano šalje poljupce u pravcu maminog stomaka, govoreći ‘poljupci za bebu’“.
Brazilka je upoznala košarkaša na zabavi u Los Anđelesu 2006, a nedugo zatim izjavila je da „zna da je on pravi muškarac za nju i da može da zamisli brak s njim i njihovu veliku porodicu“.
Par se venčao 14. februara 2009. godine, na Dan zaljubljenih, a ubrzo po povratku s medenog meseca saopštili su da čekaju prinovu.
- Najbolji posao na svetu je biti mama. Nikad nisam mogla ni da pomislim da nekog ovoliko mogu da volim. Uvek sam se pitala postoji li bezuslovna ljubav. Sada znam da je moguća jer je upravo osećam - rekla je Adrijana Lima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track