KK PARTIZAN: Zarada od revijalne utakmice pet miliona dinara
Foto: Saša Pavlić Kurir

Grobari za nas

KK PARTIZAN: Zarada od revijalne utakmice pet miliona dinara

Košarka -
Kako se navodi u saopštenju na zvaničnom sajtu, ukupan broj prodatih karata je 7.922, od kojih su 1.974 dodatna podrška klubu

BEOGRAD - Košarkaški klub Partizan objavio je danas da je od revijalne utakmice "Grobari za nas" ostvario prihod više od pet miliona dinara.

"Rezultat revijalne utakmice "Grobari za nas" je samo jedan - pobedio je Partizan. Naši prijatelji, navijači, treneri, igrači, porodica došli su u halu Pionir da pokažu snagu i veličinu Partizana. Klub je od prodaje ulaznica prihodovao je 5.190,276.00 dinara. Akcija koju su inicirali prijatelji kluba i navijači, još jednom je pokazala pun sjaj Partizanove porodice. I cilj je ispunjen", poručili su crno-beli.

Klub se zahvalio na podršci učesnicima, organizatorima, bivšim igračima, trenerima, muzičarima, prijateljima i navijačima.

"Zahvaljujemo se na bezuslovnoj podršci i ljubavi koju delimo već decenijama. Poslali smo najlepšu poruku i sliku koja će ostati zabeležena u istoriji našeg kluba, ovog grada i države. Ponosni smo na veliku Partizanovu porodicu", zaključuje se u saopštenju Partizana.

Na revijalnoj utakmici "Grobari za nas" sinoć u Pioniru okupili su se mnogobrojni sadašnji i bivši asovi Partizana, a na terenu su posle duže vremena bili i legendarni bekovski tandem Aleksandar Đorđević - Predrag Danilović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track