(VIDEO) ISKRE UOČI MEČA: David Luiz nasrnuo na Baneta Ivanovića u tunelu
Foto: Printscreen

Srbin nije naseo na provokaciju

(VIDEO) ISKRE UOČI MEČA: David Luiz nasrnuo na Baneta Ivanovića u tunelu

Fudbal -
Brazilac iz Pari Sen Žermena gurnuo Srbina iz Čelsija uoči revanša osmine finala Lige šampiona

Bilo je mnogo vatre za vreme utakmice između Čelsija i Pari Sen Žermena, a prve iskre zapaljene su i pre njenog početka kada je David Luiz još u tunelu nasrnuo na Branislava Ivanovića.

Nasrtaj Brazilca na Srbina po svemu sudeći jeste bio šala, što se za vatru na terenu Stamford bridža, koja je kasnije zapaljena, ne može reći.

Ivanović i Luiz su delili i dobro i zlo tri i po godine, koliko je brazilski defanzivac bio igrač Čelsija. Zato je fudbaler prepoznatljiv po ludoj frizuri dao sebi za pravo da gurne kapitena srpske reprezentacije umesto uobičajenog pozdrava ili čak zagrljaja pre izlaska na teren. Ivanovićeva reakcija ne ukazuje baš da je gurkanje shvatio kao šalu starog prijatelja. Možda je Bane samo bio fokusiran na utakmicu ili je možda nešto zamerio Brazilcu posle njegovog prelaska u PSŽ... To nije poznato.

Poznato je, međutim, da se posle 120 minuta velike borbe radovao David Luiz, jer su se "sveci" domogli četvrtfinala Lige šampiona osvetivši se londonskim "plavcima" za prošlosezonsku eliminaciju. Luiz je bio strelac prvog gola za PSŽ, u 85. minutu kada je izjenačio na 1:1 i meč uveo u produžetke. Kasnije se izvinio što se radovao golu protiv bivšeg kluba iako je prethodno najavio da ga neće slaviti ukoliko ga postigne.

Podsetimo, PSŽ je do uspeha stigao iako je posle pola sata igre ostao bez isključenog Zlatana Ibrahimovića.

http://www.youtube.com/watch?v=bs4DH5qTG3E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track