SPEKTAKL U LAĆARKU: Najmasovniji basket 3na3 turnir u Srbiji
Foto: Kurir Sport

Preko 300 učesnika

SPEKTAKL U LAĆARKU: Najmasovniji basket 3na3 turnir u Srbiji

Košarka -
Ovo je verovatno i najmasovniji basket turnir na ovim prostorima, jer će na njemu učestvovati preko 270 zaljubljenika u košarku ne računajući učesnike revijalnih basketa

Od 20.juna do 5.jula selo Laćarak, nadomak Sremske Mitrovice, biće domaćin jednog pravog spektakla. Na turniru u uličnom basketu koji nosi naziv "Kiki i komšije" će ućestvovati čak 40 seniorskih ekipa (podeljene u osam grupa), 20 ekipa u konkurenciji U-16 (1999. godište i mlađi) i osam ekipa basketašica seniorki.

Organizatori turnira su spremili vredne nagrade za seniore, šampionu sledi 120.000 dinara (1.000 evra).

Seniorke i kategorija malih basketaša U-16 biće nagrađeni sa mnogobrojnim peharima, medaljama, diplomama, pohvalnicama, kao i individualnim priznanjima u njihovim kategorijama.

Ovo je verovatno i najmasovniji basket turnir na ovim prostorima, jer će na njemu učestvovati preko 270 zaljubljenika u košarku, pre svega basket, ne računajući učesnike revijalnih basketa, a sa njima ovaj turnir bi brojao i preko 300 učesnika, što je za svaku pohvalu.

Prijave svih ekipa su do 13. juna, a za sada je stiglo mnogo prijava za sve kategorije i prijave dobrih i poznatih košarkaša (Nikola Vasić - FMP, Crvena Zvezda, Manresa, Fuenlabrada...; Nikola Vujović - šampion Srbije The king of the rock 1 na 1 iz 2013.godine...; vicešampioni Srbije u basketu ekipa Džakovi i mnogi drugi).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track