MILICA TIGRICA: Košarkašica Srbije u provokativnom izdanju pred Evrobasket
Foto: Fibaeurope

Seksi

MILICA TIGRICA: Košarkašica Srbije u provokativnom izdanju pred Evrobasket

Košarka -
Kapiten nacionalnog tima odmara se pred put na kontinentalni šampionat

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije broji poslednje dane priprema za kontinentalni šamiopat u Rumuniji i Mađarskoj, a kapiten nacionalnog tima Milica Dabović opušta se pred put. Ona je na društvene mreže okačila fotografiju na kojoj u kupaćem kostimu , u kojem podseća na tigricu, što odgovara njenom temperamentu na terenu, sedi pored bazena, dok se pas Mrvica šeta u blizini.

O pripremama za kontinentalni šampionat Milica je rekla:

- Pripremni period je prošao veoma dobro što su pokazali i igra i rezultati koje smo prikazivali na prijateljskim utakmicama. Pobede možda i nisu toliko bitne, koliko je bilo važno da se što bolje uigramo i uvežbamo sve opcije. U četvrtak će biti prvi najvažniji momenat za sve nas. Letonija igra dobru košarku i želeće sigurno da nam se revanšira za poraz na Evropskom šampionatu pre dve godine – kaže Milica Dabović.

Ona ističe da treba biti strpljiv i razmišljati isključivo i samo na prvo sledeće iskušenje. Svaka od igračica, kao i članovi stručnog štaba mnogo su uložili u prethodnom periodu kako bi došli do prilike da osvoje medalju i kvalifikuju se na Olimpijske igre narednog leta u Riju.

- Ne želim još uvek da govorim o medalji. Mislim da bi trebalo da idemo polako, korak po korak. Svi mi, na čelu sa našom selektorkom smo prethodnih godina mnogo radili i posvetili se zajedničkom cilju. Zbog toga ne želimo da propustimo ovu priliku – zaključuje kapitenka srpske reprezentacije Milica Dabović.Podsetimo, Srbija od 11. do 28. juna učestvuje na Evropskom prvenstvu koje se održava u Mađarskoj i Rumuniji. Naše devojke su u grupi sa Letonijom, Rusijom, Hrvatskom i Velikom Britanijom. Prvi meč na EP Srbija igra u četvrtak 11. juna od 16:30 protiv selekcije Letonije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track