ZBOG NATE JOKIĆ RAZBIJA: Ovo je cica najboljeg Srbina u NBA
Foto: Profimedia

Otkrivamo

ZBOG NATE JOKIĆ RAZBIJA: Ovo je cica najboljeg Srbina u NBA

Košarka -

Naš reprezentativac nakon novog rekorda objavio fotografiju s devojkom i tako pokazao ko je zaslužan za sjajne partije koje pruža

Srpski reprezentativni centar Nikola Jokić definitivno izrasta u jednu od najvećih zvezda NBA lige, a veliku podršku dobija od devojke.

Vodio je u London... Nikola i Natalija pored Big Bena
Vodio je u London... Nikola i Natalija pored Big Bena

O košarkašu Denvera naveliko se priča u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a partija koju je pružio u duelu sa Orlandom dugo će se prepričavati!

Naime, Jokić (21) gotovo sam je vodio Nagetse do pobede (124:112) uz fantastičan učinak od 30 poena, 11 skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte. Briljantno, nema šta, ali kad se tome doda podatak da je u prvoj četvrtini ubacio 16 poena bez promašaj iz igre, postaje jasno kakvo je veče imao naš as.

A sudeći po fotografiji koju je objavio nakon meča karijere, jasno je kome pripisuje zasluge za svoje sjajne partije. Reč je o devojci Nataliji Maćešić, s kojom je već nekoliko godina u vezi i koja mu očigledno daje neophodan mir i stabilnost za profesionalne izazove. Najbolji opis verovatno je još 2014. u blogu za sajt ABA lige dao sam Jokić:- Bitno je da radite ono što volite, a ja tako volim crtane filmove, Sombor, Nataliju, volim konje, teren, Balaševića, riblji paprikaš...

Kad trener pohvaliMELOUN: ZARAZIO JE IGRAČE!Trener Denvera, čuveni Majk Meloun, pronašao je način da opiše igru Nikole Jokića.- Bio je odličan, pun energije. Njegova dodavanja su postala zarazna. Prosto je zarazio ostale iz tima, a kad svi žele da dodaju saigraču i budu na pravom mestu, onda imate kolektiv i mogućnost da radite dobre stvari - rekao je Meloun, dok je jedan od najiskusnijih iz redova Nagista Džamir Nelson dodao:- Mislim da je najbolji asistent među visokim igračima svih vremena. Dečko ima 21 godinu, čeka ga još toliko toga, a već izrasta u vođu i mi se na njega oslanjamo.

Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track