CRVENO-BELI SUMIRALI 2018. GODINU Čović: Zvezda je klub sa sistemom, setite se od čega smo krenuli (KURIR TV)
Foto: Starsport©

zadovoljni urađenim

CRVENO-BELI SUMIRALI 2018. GODINU Čović: Zvezda je klub sa sistemom, setite se od čega smo krenuli (KURIR TV)

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvezda 2018. godinu završava kao prvoplasirani tim ABA lige, a protiv Budućnosti će imati priliku da godinu završi trijumfom i trinaestom uzastopnom pobedom u regionalnom takmičenju.

U godini na izmaku crveno-beli su osvojili još jednu titulu prvaka Srbije, a predsednik kluba Nebojša Čović podsetio je na novogodišnjem koktelu u kakvoj je situaciji bio klub pre sedam godina.

1 / 12 Foto: Starsport©

– April nam je bio kao i proleće – nestabilan ali smo u novu sezonu ušli sa novim timom i novim trenerom. Imali smo prilike da proverimo sistem prošle sezone, potvrdili smo da smo klub sa sistemom. Imamo podršku sponzora, grada Beograda i republičke vlade koji pomaže sve košarkaške klubove. Moram da podsetim od čega smo krenuli 2011. godine, a prošle sezone smo 4. put osvojili prvenstvo države, rekao je Čović.

Uz zahvalnost igračima i menadžmentu Čović je uputio poruku crveno-beloj javnosti.

– Hvala stručnom štabu, igračima i menadžmentu. Hvala na podršci i trudicemo se da budemo još bolji, dodao je Čović.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da je 2018. godina bila puna iskušenja za njegovu ekipu, ali i da su pokazali da su veliki klub.

"Ova godina je bila puna teških utakmica i velikih iskušenja. Uspeli smo da se uzdignemo iz nekih teških poraza i pokažemo koliko vredimo. Izostali su neki rezultatski ciljevi, ali polazali smo da smo veliki klub. Nadam se da ćemo se i sledeće godine sastati ovde i prisetiti se novih pobeda koje ćemo ostvariti", rekao je Lazić.

Trener Milan Tomić, je tom prilikom izrazio zadovoljstvo povodom ovog okupljanja.

"Trenutno sam pod većim pritiskom nego da igram finale Evrolige protiv Real Madrida. Hvala vam što ste došli, veoma mi je drago što smo se okupili i pokazali da smo velika porodica", kazao je Tomić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track