NIKOLA JOKIĆ IGRAĆE ZA SRBIJU NA SP U KINI?! Miško Ražnatović: Jokić će biti najbolji srpski košarkaš svih vremena!
Foto: AP

NBA ZVEZDA IGRA ZA SRBIJU

NIKOLA JOKIĆ IGRAĆE ZA SRBIJU NA SP U KINI?! Miško Ražnatović: Jokić će biti najbolji srpski košarkaš svih vremena!

Košarka -

Ražnatović je pričao o Jokićevom pozivu na NBA Ol-star, reprezentaciji Srbije i drugim stvarima i između ostalog otkrio da su velike šanse da Nikola zaigra za reprezentaciju Srbije na SP u Kini.

Ražnatović je pričao o Jokićevom pozivu na NBA Ol-star, reprezentaciji Srbije i drugim stvarima.

Srpska košarka je u istoriji imala neke veoma kvalitetne i priznate košarkaše, ali Ražnatović veruje da će Jokić biti najbolji.

"Mislim da je Nikola na pragu da dobije tu kvalifikaciju, najboljeg srpskog košarkaša svih vremena. Naravno tu su velikani u borbi za to mesto, kao što su Peđa Stojaković i Vlade Divac, ali imajući u vidu da njemu predstoji još nekih desetak godina NBA karijere, a da je u ovom trenutku oborio mnoge rekorde, ne samo srpskih, već i NBA igrača... Zaista mislim da će po okončanju njegove NBA karijere ponetiti tu titulu - najboljeg srpskog košarkaša svih vremena".

miško ražnatović
miško ražnatovićfoto: Dado Đilas

Za kraj, Ražnatović je rekao da veruje da će centar Denvera predstavljati reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini 2019. godine.

"Ta šansa je više nego realna i mislim da sve te izjave koje su se pojavljivale u nekoj negativnoj reakciji krajnje preuranjene jer o se nikakva odluka nije donela, niti se puno pričalo o tome... Ali ja se nadam da će Nikola igrati u Kini", zaključio je Ražnatović.

kurir.rs / B92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track