REVANŠ POLUFINALA: Partizan za majstoricu, Zvezda za finale!
Foto: Starsport©

Spektakl u najavi

REVANŠ POLUFINALA: Partizan za majstoricu, Zvezda za finale!

Košarka -

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu igraju drugi meč polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Zvezda je u prvom duelu slavila posle produžetka sa 106:101 i sada ima "meč loptu" za finale, dok se crno-beli kao domaćini bore za majstoricu.

Veliku borbu, koju je opisao kao boks meč, očekuje trener Partizana Andrea Trinkijeri.

"Deluje mi kao da smo u boksu... Prva runda, oni su dobili. Sad se igra druga runda. Moramo ući jače, bolje, pametnije. Ali moramo biti izuzetno pametni, jer kao i boksu, ako si agresivan daješ prostora da dobiješ udarac. Što znači da moramo igrati čvrsto i pametno. Bili su favoriti pre 1:0, sad su još veći, ali nećemo se dati", rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić kaže da vođstvo njegovog tima ne znači ništa u ovom trenutku.

"Moramo da budemo spremni da odigramo mnogo kvalitetnije na njihovom terenu, da ne bude sitnih grešaka i padova u igri u tokom 40 minuta, da bismo mogli da dobijemo i da se plasiramo u finale. Mislim da će biti 'tvrđa' utakmica, da će se ići na manje koševa", rekao je Tomić na konferenciji za medije.

Utakmica se igra večeras od 19 sati.

Dramatična je bila prva utakmica polufinala plej-ofa ABA lige, Zvezda je slavila u produžecima, a večeras (19.00) Partizan traži revanš. Kvota da će crno-beli uzvratiti udarac je 2,10, a da će Zvezda danas proći u finale 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track