UDARIĆE KUM NA KUMA Milojević dočekuje Tešovića: Spremni čekamo utakmicu sa Mačvom
Foto: Starsport©

Zvezda dočekuje Šapčane

UDARIĆE KUM NA KUMA Milojević dočekuje Tešovića: Spremni čekamo utakmicu sa Mačvom

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je zadovoljan što su se povređeni fudbaleri oporavili tokom reprezentativne pauze i da njegova ekipa sveža i spremna dočekuje predstojeću utakmicu protiv Mačve.

"Pred nama je nastavak prvenstva, posle pauze koja nam je pomogla da se tokom dve nedelje treninzima vrate fudbaleri koji su imali problema sa povredama. Izuzetno me raduje što ih vidim na treningu potpuno spremne da konkurišu za utakmicu već u subotu. Očekuju nas tri utakmice do narednog vikenda, u sledećoj nedelji završavamo redovan deo prvenstva. Posle toga ćemo igrati u ritmu sreda-nedelja gotovo do kraja. Upravo zato sam najviše tokom pauze želeo da se vrate povredjeni igrači", rekao je Milojević.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 19 časova na svom terenu protiv Mačve, utakmicu 28. kola Super lige Srbije.

Milojević je rekao da je zadovoljan što se, posle pauze od početka polusezone, u tim vraća Milan Rodić, koji će moći da igra protiv Mačve.

"Jedino na (Marka) Gobeljića neću moći da računam. On je počeo da trenira, ako bi bilo potrebno sigurno bi mogao da zaigra, ali bićemo oprezni sa njegovim povratkom. Dobro smo radili, imali smo vremena i da se odmorimo tokom pauze. Nemamo problema sa igračima koji su bili u svojim reprezentacijama, svi su se vratili zdravi", dodao je on.

Trener crveno-belih rekao je da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Mačve.

"Sveži i orni dočekujemo Mačvu, ekipu koju predvodi Darko Tešović, trener koji je nastavio sa dobrim radom i koji je duže u tom klubu. Oni se trude da igraju isto i na domaćem terenu i na svakom gostovanju, kvalitetni su, imaju odlične pojedince. Tešović je trener koji je takodje 24 sata u fudbalu, što se vidi po rezultatima njegove ekipe", naveo je Milojević koji je u kumovskom odnosu sa Tešovićem.

Povodom žreba za polufinale Kupa Srbije, u kome će Zvezda igrati protiv Mladosti iz Lučana, Milojević je rekao da su sve ekipe kvalitetne u toj fazi takmičenja.

"To pokazuje i tabela Super lige. Pre žreba sam rekao, u ovoj fazi takmičenja je svejedno koju ekipu ćemo da izvučemo, svi protivnici su jaki. Mladost je zaista nezgodna ekipa, nije prijatno igrati protiv njih, tako da nas sigurno očekuju teške dve utakmice", naveo je Milojević.

Nema kraja Zvezdinoj seriji nepobedivosti. Danas u 19.00 na Marakanu stiže Mačva, a kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Crvena zvezda - Mačva.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track