AMERIKA OVO NE PAMTI Teško je opisati ono što se dogodilo u svega pet sekundi: Igrači Golden Stejta se podsmevali sudijama! Osveta je stigla 0.5 sekundi pre kraja! (VIDEO)
Foto: Printskrin

Šou u Minesoti

AMERIKA OVO NE PAMTI Teško je opisati ono što se dogodilo u svega pet sekundi: Igrači Golden Stejta se podsmevali sudijama! Osveta je stigla 0.5 sekundi pre kraja! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Golden Stejta poraženi su u Minesoti rezultatom 131:130, čime su dozvolili Denveru da se izjednači sa njima na prvom mestu u Zapadnoj konferenciji NBA lige.

Utakmica u Minesoti je imala neobičan tok, a detalji iz finiša su usijali društvene mreže.

Golden Stejt je 5.5 sekundi pre kraja imao napad pri rezultatu 130:127 za rivala. Kevin Durant je pogodio za tri, uz očigledan faul.

Međutim, arbitri su presudili da se prekršaj desio pre šuta.

Nije to toliko pokolebalo aktuelne šampione pošto je Stef Kari iz mrtvog ugla pogodio trojku za izjednačenje 0.5 sekundi pre isteka vremena.

Usledilo je sramno ismevanje sudija, pre svih od strane Stefa Karija.

Ipak, poslednja je sudijska. Arbitri su servirali slatku osvetu Golden Stejtu pola sekunde pre kraja kada su Durantu dosudili prekršaj nad Karl-Entonijem Taunsom.

Stef Kari je od besa krenuo ka svlačionici, ali se predomislio i vratio na teren.

Mladi košarkaš Minesote je pogodio prvo bacanje, drugo namerno promašio pa je usledilo veliko slavlje Timbervulfsa.

Najveću korist izvukao je tim Nikole Jokića koji sada deli prvo mesto sa učinkom 51-24.

Nastavak Premijer lige donosi nam gostovanje Mančester Sitija veoma lošem Fulamu (13.30). Kvota da će Građani lako pobediti, iz dvojke u dvojku, i uz dva do četiri gola (2-2&2-4) je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam - Mančester Siti.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track