SRBIN REŽIRAO PREOKRET! Jokić razbucao Portland u poslednjoj deonici: Neviđena partija Džokera za još jedan trijumf Denvera (VIDEO)
Foto: AP

NBA

SRBIN REŽIRAO PREOKRET! Jokić razbucao Portland u poslednjoj deonici: Neviđena partija Džokera za još jedan trijumf Denvera (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera savladali su Portland 119:110 uz maestralnu partiju srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Jokić je preuzeo odgovornost u poslednjoj četvrtini kada je dao 10 od svoja 22 poena i time je uz Pola Milsapa (25 poena, 7 sk, 2 as) i Džamala Mareja (23 poena) obezbedio prvo mesto u Severozapadnoj diviziji.

Naš centar je bio na korak od tripl-dabla, ali više od njegovih konačnih brojki 22 poena (šut za dva 8/11, za tri 1/4), uz 13 skokova, devet asistencija, dve osvojene lopte i jedne "krađe" - za Nagetse je bio dragoceniji njegov uticaj na zbivanja na terenu.

On je tokom četvrte deonice napravio svoj mali šou i bukvalno je sam odlučio utakmicu. Portland je imao tri poena prednosti, a onda je Nikola za nešto manje od četiri minuta uspeo da veže 10 poena.

Pobeda je osigurana na minut i po do kraja meča kada je upravo Džoker presekao pas pod košem svoje ekipe i onda bacio kontru u kojoj je Milsap promašio, ali je Tori Krejg poentirao za 114:107.

Preokret Srbina ispraćen je ovacijama sa tribina.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track