KAKVA PROVOKACIJA ZA DIVCA: Košarkaš Sakramenta BRUTALNO zakucao, pa se okrenuo ka Vladu i pokazao da želi VIŠE LOVE! Pogledajte reakciju srpske legende na ovaj potez Amera (VIDEO)
Foto: Printscreen

nba

KAKVA PROVOKACIJA ZA DIVCA: Košarkaš Sakramenta BRUTALNO zakucao, pa se okrenuo ka Vladu i pokazao da želi VIŠE LOVE! Pogledajte reakciju srpske legende na ovaj potez Amera (VIDEO)

Košarka -

Košarkaš Sakramento Kingsa Badi Hild rešio je na sasvim nesvakidašnji način da sebi izbori novi ugvor i više novca u narednoj NBA sezoni.

Na zagrevanju pred urtakmicu u prisizonu Badi Hild je sjajno zakucao i okrenuo se ka svom generalnom menadžeru Vladu Divcu, te pokazao gestikulacijom prstima da želi više novca, na šta mu je Divac kroz osmeh odgovorio da će da se dogovore.

Zvezda je ispustila pobedu na gostovanju Makabiju u četvrtak, ali je sreća za crno-bele što danas (18.00) gostuju Krki, jednoj od najslabijih ekipa u ABA ligi. Kvota na pobedu Zvezde s više od 12,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Crvena zvezda.

Hild će naredne sezone postati slobodni agent, što je pokrenulo priče o novom ugovoru koji bi trebalo da dobije.

Saga oko Badijevog ugovora počela je tako što su se u medijima pojavile spekulacije da Kingsi spremaju četvorogodišnji ugovor vredan 90 miliona dolara, na šta je Hild odgovorio "da bi to bila uvreda".

Ispostavilo se sve kao velika šala, njih dvojica su se zagrlila odmah posle ovog poteza košarkaša, ali kako stara izreka kaže - u svakoj šali ima malo istine.

Podsetimo, nova NBA sezona startuje u noći između utorka i srede, a prvi meč je na programu od dva sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu, a snage će odmeriti Nju Orleans i Toronto.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track