ŠTA IM SE DEŠAVA? Parahuski i Pejners DEBELO RAZOČARALI: Skupi, a tanki! (FOTO)
Foto: Starsport@

muka Partizana

ŠTA IM SE DEŠAVA? Parahuski i Pejners DEBELO RAZOČARALI: Skupi, a tanki! (FOTO)

Košarka -

Šta im se dešava? Centar i krilo, koji spadaju u najplaćenije košarkaše kluba iz Humske, u dosadašnjem toku sezone igrali mizerno

Poraz Partizana u Ljubljani od Cedevite Olimpije ponovo je otvorio temu dvojice pojačanja crno-belih, koji od početka sezone igraju očajno!

Centar Arcjom Parahuski i krilo Žanis Pejners, skupi i iskusni igrači, žargonskim rečnikom - ne mogu da se sastave. Društvene mreže su se usijale od kritika navijača Partizana, koji su očekivali mnogo više, posebno od Belorusa. On je doveden da bude sila u reketu, koji ima telo da bude top centar ABA lige i Evrokupa. Parahuski je u dosadašnjem toku sezone pokazao da je daleko od igrača koji pravi razliku, štaviše, njegov učinak ne može da se uporedi sa, na primer, učinkom Džoka Lendejla prošle sezone, a daleko bolje od njega igra Nikola Janković.

foto: Starsport@

Šta tek reći za Pejnersa, koji na terenu provodi više vremena od Parahuskog, ali je doprinos igri Partizana mizeran. Radi se o košarkašu koji nema izrazite fizikalije, ali je košarkaškom inteligencijom ranijih sezona uspevao da igra na vrlo visokom nivou. Od toga ne videsmo ništa. Da se radi o mladim strancima, poput nekada Veselog, Lovernja, Vestermana, moglo bi se da im se progleda kroz prste.

Ovako, tandem Parahuski-Pejners sigurno nije plaćen manje od 700.000 evra, a o iskustvu da ne govorimo. Zasad ne da se nisu isplatili, nego se postavlja pitanje zbog čega su uopšte dovedeni.

(Kurir.rs / Predrag Gajić / Foto: Starsport@)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track