MILIVOJEVIĆ ZA KURIR O PREMIJER LIGI, FANTAZIJU I REPREZENTACIJI Luka razbio 6 velikana: Ništa lepše nego pobediti najmoćnije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Otvoreno

MILIVOJEVIĆ ZA KURIR O PREMIJER LIGI, FANTAZIJU I REPREZENTACIJI Luka razbio 6 velikana: Ništa lepše nego pobediti najmoćnije! (FOTO)

Fudbal -

Falio nam je skalp nad Junajtedom, a kad smo do njega došli ove sezone, kompletirali smo pobede nad najjačim timovima, poručio je Srbin

Za dve i po sezone u dresu Kristal palasa Luka Milivojević je osetio kako izgleda pobediti sve najmoćnije engleske timove!

Mančester siti, Čelsi, Liverpul, Arsenal, Mančester junajted i Totenhem - svi su gubili su od Luke i njegovog Palasa. Gotovo neverovatan podatak s kojim smo počeli razgovor sa reprezentativcem Srbije.

- Do ove sezone jedino nismo pobedili Mančester junajted, sada kada smo i to uspeli, imamo trijumfe nad svih šest velikana engleskog fudbala - počeo je priču Milivojević za Kurir.

I sve to od januara 2017. godine, kada je sjajni srpski fudbaler potpisao ugovor sa klubom iz Londona.

- Za dve i po sezone. Svaka pobeda donosi tri boda i tu nema razlike, ali... Te pobede donose mnogo više samopouzdanja od ostalih, atmosfera u ekipi se diže i sa mnogo više vere i snage ulazimo u naredne utakmice.

Kristal palas je odlično počeo prvenstvo i nalazi se u gornjem delu tabele.

- Za sada je sve dobro, ali duga je sezona, ima još mnogo mečeva, a ovde je svaki težak.

Nezaobilazna tema za sve ljubitelje Premijer lige jeste čuvena igrica „Fantazi“.

- Ne igram, ali sam upućen. Izvlačili su mi neke statistike, video sam da me je dosta ljudi stavilo u tim.

Nisu baš oduševljeni vašim učinkom.

- Znaš kako, da nisam pre u prethodne dve godine dao toliko golova i podigao lestvicu, ne bi očekivanja od mene bila toliko velika. Sad pretpostavljam da bi i deset golova bilo neuspeh. Mislim na „Fantazi“ (smeh).

Dakle, Luku na prodaju...

- Ja sam vezni igrač, koji igra na defanzivnoj poziciji, tako da meni golovi nisu cilj, ali ako opet ovi moji u napadu počnu malo da padaju i ako bude neki penal - tu sam (smeh).

E sad, treba i penal dati...

- Ne garantujem, ali nadam se da ću da ga dam - uz osmeh je završio Luka Milivojević.

O Srbiji NEMA PREDAJE!

foto: Dado Đilas

Posle poraza od Portugala, reprezentacija Srbije vezala je tri pobede. Nada još ima i za direktan plasman na Euro.

- Gostovanje Portugala u Luksemburgu može da promeni stanje, nikad se ne zna, možda nas bog pogleda. Dok imamo i matematičke šanse, nećemo da se predajemo - jasan je Milivojević.

Učinak Milivojevića u Premijer ligi Sezona 2019/20. 8 utakmica1 gol Sezona 2018/19. 38 utakmica12 golova Sezona 2017/18. 36 utakmica10 golova Sezona 2016/17. 14 utakmica2 gola

foto: Kurir

(Kurir.rs / Miloš Bjelinić / Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track