RIBERIJU PUKAO FILM! FRANCUZ UDARIO SUDIJU: Saigrači smirivali fudbalera da ne napravi još veću frku! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

SKANDAL

RIBERIJU PUKAO FILM! FRANCUZ UDARIO SUDIJU: Saigrači smirivali fudbalera da ne napravi još veću frku! (VIDEO)

Fudbal -

Slavni francuski fudbaler Frank Riberi se sa klupe pridružio saigračima koji su prigovarali arbitrima, hodao uz jednog od Guidinih pomoćnika i udario ga!

Fiorentina je ugostila Lacio u 9. kolu Serije A, a meč je, uz mnogo tenzija, pripao gostujućem timu rezultatom 2:1 golom Ćira Imobilea u 89. minutu.

U 75. minutu Vinćenco Montela odlučio je da umesto Riberija na teren pošalje Kevina Boatenga, a nezadovoljstvo kod francuskog veziste videlo se čim je ugledao brzoj sedam na tabli koju je držao pomoćni sudija.

Nezadovoljno je mahao glavom, potom nije želeo ni da se pozdravi sa strategom, da bi kada je seo na klupu za rezerve napao Monteline pomoćnike tražeći objašnjenje zbog čega je zamenjen.

Eskaliralo je na kraju meča. Lacio je u 89. minutu stigao do trijumfa, a u šestom minutu nadoknade sudija Guida je pokazao crveni karton Ranijeriju koji je igrao rukom u svom kaznenom prostoru i skrivio jedanaestarac, ali Kaisedo nije bio precizan sa kreča.

Riberi se sa klupe pridružio saigračima koji su prigovarali arbitrima, hodao uz jednog od Guidinih pomoćnika i udario ga rukom po grudima.

Na snimku koji se pojavio vidi se kako Riberi nasrće i žustro odguruje sudiju, to je dvaput uradio, mada se na društvenim mrežama deli skraćena verzija njegovog ispada na kojem se ne vidi drugi atak na arbitra.

Za Violu je čitav meč odigrao Nikola Milenković, Vlahović je presedeo na klupi, dok je u dresu Rimljana Milinković-Savić bio na terenu 54. minuta.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track