NJEMU SE DUVA: NBA košarkaš zahteva od lige da dozvoli korišćenje marihuane
Foto: AP

nba

NJEMU SE DUVA: NBA košarkaš zahteva od lige da dozvoli korišćenje marihuane

Košarka -

Krilni košarkaš Bruklin Netsa Kevin Durent govorio je za američki Šoutajm o činjenici da se marihuana nalazi na listi nedozvoljenih supstanci u NBA i istakao da je došao trenutak da se takva zabrana okonča.

„Marihuana je jedna od onih biljaka za koje postepeno stičete interesovanje. Ako je volite, onda je volite. Ako ne, onda je nećete ni probati. U ovo vreme ne bi više ni trebalo da se diskutuje o tome da li će biti dozvoljena – ona ne šteti nikome i može samo da pomogne dobrim stvarima. Ne mislim da to treba da bude velika tema o kojoj se diskutuje“, izjavio je Kevin Durent, koji je uticaj marihuane uporedio sa kofeinom.

„Svi u mom timu svakodnevno piju kafu ili popiju malo vina tu i tamo. Marihuana bi trebalo da je u istoj kategoriji. Nadam se da će se uskoro ukloniti ta stigma sa marihuane i da ćemo se svi lepo provoditi i shvatiti da ona samo može da zbliži ljude“, dodao je 31-godišnji košarkaš.

Aston Vila - Man. Siti

Kreće deljenje trofeja u Engleskoj - u finalu Liga kupa danas (17.30) na Vembliju igraju Aston Vila i Mančester Siti. Jasno je ko je favorit - kvota na Građane je 1,18, dok, na primer, dvojka uz ukupno dva do tri gola nosi kvotu 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Liga kupa Aston Vila - Mančester Siti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track