OGLASILA SE EVROLIGA: Navijači Zvezde i Partizana neće biti zadovoljni
Foto: FIBA

posle sastanka

OGLASILA SE EVROLIGA: Navijači Zvezde i Partizana neće biti zadovoljni

Košarka -

Nakon novog sastanka čelnika košarkaške Evrolige, na kom se raspravljalo oko nastavka sezone koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa, postignuta je saglasnost da je najvažnije da se završe sezone u Evroligi i u Evrokupu!

Zbog toga su donete sledeće odluke:

- Nastavak jedinstvenih razgovora na nivou lige zajedno sa Asocijacijom igrača Evrolige i Asocijacijom trenera Evrolige kako bi se na kraju došlo do dogovora sa obe asocijacije.

- Nastavak rada na pronalaženju alternativnih scenarija koji bi mogli da dozvole sezoni da bude kompletirana u Evroligi i u Evrokupu. A da u isto vreme budu obezbeđene adekvatne zdravstvene i sigurnosne mere za igrače i ostale učesnike tih događaja.

- Rad na zajedničkim ciljevima na srednje i duže staze kako bi se minimalizovali negativni ekonomski uticaji koje donosi virus korona i kako bi se oporavak klubova što više ubrzao

- Da se održavaju periodični sastanci između rukovodilaca lige i ljudi koji se bave košarkaškim operacijama u klubovima, koji se bave - finansijama, pravom, marketingom i komunikacaijama. Kako bi se delile informacije i koordinisalo se naporima svih klubova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track