MAČVAN U PARTIZANU!? Mijailović za KURIR: Radimo na dovođenju domaćih igrača!
Foto: Privatna arhiva

RADNO U HUMSKOJ

MAČVAN U PARTIZANU!? Mijailović za KURIR: Radimo na dovođenju domaćih igrača!

Košarka -

Zaigrala su srca navijača Partizana na pomen mogućnosti da se iskusni košarkaš vrati među crno-bele, pa smo potvrdu ove informacije potražili na jedinom mogućem mestu

Zaigrala su srca navijača Partizana na pomen mogućnosti da se Milan Mačvan vrati među crno-bele, pa smo potvrdu ove informacije potražili na jedinom mogućem mestu.

Pozvali smo predsednika crno-belih Ostoju Mijailovića i bez uvijanja pitali dolazi li Milan Mačvan u svoj stari klub.

"Mi radimo na dovođenju domaćih igrača, ali, hajde da ne idemo sa imenima dok sve ne bude gotovo. Ako se nešto desi, bićete obavešteni, znaće se", ostao je tajanstven Mijailović.

foto: Printskrin

S jedne strane potvrde o dolasku Mačvana nema, ali se, s druge strane može zaključiti da ima nešto u toj priči. Što bi se reklo "gde ima dima, ima i vatre".

Mijailović nam je rekao i da se čekaju početak treninga na otvorenom i 24. maj dan za kada je zakazana konačna odluka o nastavku takmičenja u Evroligi i Evrokupu, a na pitanje šta misli o mogućnosti da njegov tim igra u Novom Sadu, kratko je poručio:

"Nismo mi to predložili, taj predlog je došao od nekog drugog. Ja sam lično pre petnaestak dana pisao predsedniku Evrolige i predložio da se igra u Beogradu, naravno ukoliko se za to stvore mogućnosti i čovek mi je zahvalio na tome. Naš predlog je bio Beograd, ali ne odlučujemo mi o tome, nego Evroliga", zaključio je Ostoja Mijailović predsednik Partizana

Gojko Filipović / Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track