DŽONI O'BRAJANT PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Ja sam falio Zvezdi, želim da donosim samo pobede!
Foto: KK Crvena Zvezda

predstavljanje

DŽONI O'BRAJANT PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Ja sam falio Zvezdi, želim da donosim samo pobede!

Košarka -

Džoni O’Brajant u sredu je i zvanično potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom za koju će nakon uspešno obavljenih lekarskih pregleda i testova nastupati u takmičarskoj sezoni 2020-2021.

O’Brajant se već stavio na raspolaganje, trenira sa timom, i pokušaće da se što pre pripremi za velike izazove koji očekuju ekipu u narednom periodu.

U prvoj izjavi za klupski sajt, Džoni je istakao da veruje da će mu period privikavanja proći brzo, i da može mnogo da pomogne timu:

“Sve što želim je da donosim pobede klubu, timu. Znate moju igru, znam puno veština u ovoj igri posebno za visokog igrača, mogu da šutiram za tri poena,mogu da igram „unutra“. Donosim raznolikost, timu nedostaje takva vrsta krilnog centra..dolazim da pomognem timu da nastavi da pobeduje, i da radim i igram naporno“

O’Brajant poznaje od ranije veći broj igrača u današnjem rosteru, a u Lokomotivi je radio i sa trenerom Bogdanom Karaičićem koji je sada deo stručnog štaba KK Crvena zvezda:

foto: KK Crvena Zvezda

„Znam dosta igrača u ovom timu, znam i nekoliko trenera u stručnom štabu. Očekujem da ću se odlično uklopiti. Ovo je odlična, sjajna grupa ljudi, glavni trener je zahtevan, ali vrlo posvećen , stalo mu je do svojih igrača, i mislim da će to preneti i na nas. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam da krenem“.

Kao igrač Makabija nije mogao da oseti atmosferu Evrolige u Beogradu, ali o navijačima Crvene zvezde zna puno i očekuje veliku podršku čim se za to steknu uslovi zbog pandemije:

„Ne mogu da dočekam da zaigram pred navijačima, Znam da su zaista neverovatni i da će biti sjajno. Jedva čekam da ih vidim na tribinama – napred Crvena zvezda!“ rekao je Brajant.

Kurir sport / KK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track