BRAVO! SPUSTILI SMO ZVEZDU ISPOD 60 POENA! Andrea Trinkijeri hvalio odbranu svog tima (VIDEO)
Foto: Starsport©

EVROLIGA

BRAVO! SPUSTILI SMO ZVEZDU ISPOD 60 POENA! Andrea Trinkijeri hvalio odbranu svog tima (VIDEO)

Košarka -

Trener minhenskog Bajerna Andrea Trinkijeri bio je prezadovoljan odbranom koju su njegovi izabranici odigrali protiv Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Minhenu od Bajerna sa 59:74 u utakmici sedmog kola Evrolige.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bili su Džoni O'Brajant sa 17 poena i pet skokova i Kori Volden sa 12 poena. Džordan Lojd dodao je devet poena, uz četiri skoka i tri asistencije, Lengston Hol osam poena, a Marko Jagodić-Kuridža sedam.

U ekipi Bajerna, koju sa klupe predvodi bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri, najefikasniji sa po 15 poena bili su Nik Vejler-Beb i Vejd Boldvin. Srpski košarkaš, bivši igrač Partizana Vladimir Lučić postigao je 12 poena, a Džejlen Rejnolds osam poena i 11 asistencija.

foto: Starsport©

"Hoću da kažem 'bravo' svojim igračima jer nije uvek lako igrati odbranu ovako kvalitetno i sa tom dozom truda, posebno kad ne igrate dobro u napadu. Bili smo loši u napadu jer su i oni jaka odbrambena ekipa", rekao je Trinkijeri posle utakmice.

Zvezda je imala očajnu napadačku utakmicu, najbolji igrač Džordan Lojd sveden je na šut iz igre 2/14 i sa 59 ubačenih poena nije ni mogla da se nada trijumfu.

"Zato je ovo bila bitka odbrana. Spustili smo ih ispod 60 poena, velika je pobeda. Još jedna timska. Imali smo pomoć od svih, čak i od naših mlađih igrača, idemo dalje", podvukao je bivši trener Partizana.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track