MLADI TURČIN STAO U RED VELIKANA: Jazici uradio nešto što je uspelo samo još petorici fudbalera. I TO KAVKIH FUDBALERA!
Foto: Profimedia

opasan igrač

MLADI TURČIN STAO U RED VELIKANA: Jazici uradio nešto što je uspelo samo još petorici fudbalera. I TO KAVKIH FUDBALERA!

Fudbal -

Fudbaleri Lila pravi su hit Lige Evropa nakon ubedljivog trijumfa nad Milanom na San Siru, a svi svetski mediji pišu hvalospeve na račun trostrukog strelca Jusufa Jazicija.

Ovaj momak od 23 godine postigao je het-trik ekipi koja nije poražena 242 dana ni u jednom takmičenju, a rame uz rame sa velikim fudbalskim imenima svrstao se podatkom da mu je to druga utakmica u Ligi Evrope na kojoj je postigao tri gola.

foto: AP

Pre njega to je uspelo da uradi samo pet igrača u istoriji ovog takmičenja, i to ne bilo kakvih igrača, već velikih fudbalskih imena. Jazici je od juče u društvu Radamela Falkaa, Klas-Jan Huntelara, Edina Džeka, Manuela Fernandesa i Dioga Žote!

foto: Profimedia

Zanimljivo je da je prošle godine Jazici bio viđen kao zamena za Sergeja Milinkovića Savića u Laciju, ali ga tim iz Rima ipak nije angažovao.

Barselona četiri kola zaredom nije pobedila, i nalazi se na 12. mestu Primere. To je do pre dva meseca bio naučno-fantastični scenario, ali se ipak ostvario. Mnogo toga nije dobra kod Katalonaca, a danas (16.15) im u goste stiže Betis, tim koji u osam kola nema nijedan remi. Kvota na keca je 1,50, a na duplu šansu X2 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Betis.

G.F.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track