NOVI SRBIN U NBA: Oklahoma izabrala Alekseja Pokuševskog (VIDEO)
Foto: EPA / Georgia Panagopoulou

NBA

NOVI SRBIN U NBA: Oklahoma izabrala Alekseja Pokuševskog (VIDEO)

Košarka -

Mladi krilni košarkaš Olimpijakosa i reprezentacije Srbije Aleksej Pokuševski izabran je od strane Oklahome kao 17. pik na ovogodišnjem NBA draftu.

Generalni menadžer Tandera Sem Presti poslao je Rikija Rubija, 25. i 28. pika u Minesotu, a zauzvrat je dobio pravo da bira sa 17. mesta i izabrao je 18-godišnjeg košarkaša, visokog 214 santimetara, koji može da igra na svim bekovskim pozicijama.

Prvi pik je Entoni Edvards, kog je izabrala Minsota, Džejms Vajzmen je kao drugi otišao u Golden Stejt, dok je trećeg pika Lamela Bola draftovao Šarlot.

Sin nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Zufera Avdije i košarkaš Makabija iz Tel Aviva Deni Avdija izabran je kao deveti pik od strane Vašington Vizardsa.

Čikago Bulsi kao 44. pika izabrali su crnogorskog košarkaša i centra Mege Marka Simonovića.

Čuda pravi Andrea Trinkijeri s Bajernom - Bavarci trenutno dele prvo mesto s Barselonom (imaju po sedam pobeda), a večeras im u goste stiže CSKA, koji se nalazi na trećoj poziciji i u seriji je od četiri pobede. Kvota na Bajern je 3,05, a na CSKA 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - CSKA.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track