03:37

MIJATOVIĆ IZNENADIO TOMAŠEVIĆA: Slavni fudbaler isprovocirao kuma da ispriča kako su se napili od rakije

ANEGDOTE ZA PREPRIČAVANJE

MIJATOVIĆ IZNENADIO TOMAŠEVIĆA: Slavni fudbaler isprovocirao kuma da ispriča kako su se napili od rakije!

Košarka -

Legendarni fudbaler Partizana i Real Madrida Predrag Mijatović uključio se u emisiju "Sceniranje" na Kurir televiziji i iznenadio kuma Dejana Tomaševića.

Mijatović je proslavljenog košarkaškog reprezentativca "isprovocirao" da ispriča andegdotu sa večere u domu Tomaševića.

Dejan Tomašević
foto: Kurir televizija

"Došli smo sa španskim prijateljima. Ta večera je trebalo da traje nekoliko sati, a trajala je pola sata ili maksimum 45 minuta. Mislim da će Dejan to bolje ispričati", rekao je Mijatović,

Dejan Tomašević
foto: Kurir televizija

Tomašević se nadovezao:

"Često provodili cele dane i noći zajedno, svejedno da li kod njih kući gde je Aneta spremala večeru ili kod nas gde bi nam Jelena nešto lepo napravila. Ta noć je bila specifična jer su nam stigli ćevapi iz Novog Pazara. Naravno, uz njih dobro ide rakija, ali nismo znali da je dobrano jaka i mislim da je ta večera trajala poal sata. Brzo smo se napili, pogotovo Španci, koji ne znaju ni šta je ćevap niti šta je rakija. Njih četvoro su brzo otišli kući, a kum Peđa ih je sve odvezao. Nama je bilo lakše, jer smo odmah otišli u krevet".

Dejan Tomašević
foto: Kurir televizija

Upitan da li mu je to bilo prvo pijanstvo, Tomašević je odgovorio:

"Nije, to sad mogu da priznam".

Najviše vremena zajedno su proveli tokom boravka u Valensiji, gde je Mijatović provodio mnogo vremena i po završetku igračke karijere, dok je Tomašević tamo igrao za Pamesu od 2002. do 2005.

Dejan Tomašević
foto: Kurir televizija

"Bili smo sami u Valensiji, a u to vreme nije tek tako moglo da se dođe, a i kad bi nam neko došao, treblo bi mu nedelju dana da uhvati naš tempo života i šale. U Španiji nema izlazaka kao kod nas, ali smo mi pravili kućne žurke. Malo nam je trebalo da nađemo povod - rođendan, slava, to što smo dobili psa... Krenuli bismo večerom, a onda bismo sišli ko Peđe u podrum koji je bio kao gluva soba. Tada smo puštali domaću muziku, uzeli daljinski umesto mikrofona i pravili karaoke".

Kurir.rs/M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track